Diversen

Er zijn nog andere ideeën om tot nieuwe en extra inkomsten te komen. Hieronder een aantal inspirerende voorbeelden:

* Het samenwerken met een bedrijf bij een commercial (radio/tv). Zie bijvoorbeeld onderstaand de medewerking van Peter Douglas aan een reclamespot van Lotto.
* Schrijven én de verkoop van een boek bijvoorbeeld in het kader van jouw jubileum met behulp van sponsoring van een bedrijf en/of crowdfunding
* Een bericht maken op jouw facebookpagina over een bijzondere dag en dan verwijzing naar bijvoorbeeld een passende CD. Voorbeeld: Door Lou Prince op bv. de geboortedag van Lou Rawls attenderen op zijn CD "A Tribute to Lou Rawls" op Bol.Com.  
* Het koppelen van een muziekstuk aan een passend bedrijf en het hen laten inzetten in het kader van hun marketing. Voorbeeld: Tommy Scott met Green Green Grass of Home bij een jubileumfeest van woninginterieurbedrijf of tuincentrum.
* Verkopen van al bestaande produkten. Kijk eens naar de legpuzzel en actie van Frank in Person.
* Het ontwikkelen van een "Vriendenclub/Fanclub". Per jaar betaalt men een vast bedrag en daarvoor krijgt men voordelen met bijvoorbeeld een welkomstcadeau in de vorm van een CD en gratisis toegangskaarten bij evenementen.
* Het zoeken van een samenwerking met omroepen, filmproduktiebedrijven e.d. t.a.v. een "titelsong" bij televisieprogramma's/films/documentaires.