Akoesticum

Akoesticum is het Nationaal Trainingscentrum voor Muziek, Dans en Theater in Ede.
Sinds 3 Augustus 2021 tevens ons bezoekkantoor (alleen op afspraak).

Akoesticum is gevestigd in de voormalige Johan Willem Frisokazerne uit 1906. Een eigentijdse locatie met een rijke historie op steenworpafstand van intercitystation Ede-Wageningen én natuurgebied de Veluwe. Met maar liefst 13 zalen, 56 hotelkamers, eigen catering en gratis parkeergelegenheid is er alle ruimte voor een optimale (meerdaagse) repetitieperiode, zowel voor amateurs als professionals. Denk aan groepsrepetities, concoursen, masterclasses, audities, try-outs en concerten, festivals en trainingen/workshops. Ook is er alle ruimte voor een (meerdaagse) training, evenement, vergadering of conferentie. 

Vele artiesten en gezelschappen uit binnen- en buitenland genieten al jaren van de creatieve voedingsbodem die Akoesticum is. Deze unieke sfeer en omgeving willen we graag met iedereen delen. Daarom nodigen we je van harte uit in Cultuurhotel Akoesticum! 

Je vindt ons aan de rand van het prachtige natuurgebied de Veluwe (Best in Travel 2020 – Lonely Planet) in de voormalige Frisokazerne naast station Ede-Wageningen.  In 2011 droeg Defensie het militaire terrein naast station Ede-Wageningen over aan de gemeente Ede. 


Bron en meer informatie
Website / Facebook / YouTube