Evenementen

We kunnen gelukkig weer evenementen in onze agenda opnemen!

Hieronder de evenementen die ons bekend zijn.

24, 28 en 29 september 2021
"Jazz at Lincoln Center Orchestra" een 'Best of' van hun veelzijdige bigband-repertoire 
De legendarische Wynton Marsalis speelt 24 september in SPOT/Oosterpoort in Groningen en 28 en 29 september in het Concertgebouw in Amsterdam met huisband van New York; Jazz at Lincoln Center Orchestra een 'Best of' van hun veelzijdige bigband-repertoire. Stukken van onder anderen Victor Goines, Ted Nash, Vincent Gardner en natuurlijk de legendarische trompettist Marsalis zelf.

3 november t/m 30 december  2021
 "Sinatra Under His Skin"
Dutch Concert Big Band gaat in november en december op tournee met Jim Bakkum en Sergio Gilberto Vyent met de show "Sinatra Under His Skin". Dit zal een eerbetoon worden aan een van de grootste zangers aller tijden, Frank Sinatra . We zullen zijn grootste hits, maar ook mooie obscure liedjes van hem vertolken. Kijk voor bron en meer informatie hierover op de Facebookpagina van de Dutch Concert Big Band.

 

27 november 2021
"International Big Band Competition 2021"
Op 27 november zal er een speciale editie worden georganiseerd van de International Big Band Competition. Dit keer met een acht - uitsluitend Nederlandse - Big Bands en een spectaculair slotconcert van een gerenommeerde (big) band in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.
Kijk hier voor bron en meer informatie.

Wil je jouw evenement(en) ook hier geplaatst zien + een bericht ervan op onze Facebookpagina? Stuur dan de info naar info@bigbandsforever.nl.