Big Bad Bruce Band

Met de Big Bad Bruce Band uit Ankeveen breng je allure, ambiance en live muziek naar elke gelegenheid: feest, jubileum of plechtigheid.  We zijn een American-style big band en spelen muziek uiteenlopend vanaf jaren 40 swingende jazz tot hedendaagse rock, pop en funk. Artiesten in ons repertoire zijn bijvoorbeeld Prince, Chuck Mangione, Earth Wind & Fire, Maynard Ferguson, Buddy Rich, Glenn Miller om maar een paar te noemen. 


De ‘Big Bad Bruce Band’ onder leiding van Bruce Skinner heeft een typische Bigband samenstelling met een ervaren zangeres en een vijf ‘man’ sterke saxofoonsectie die maar liefst drie dames telt! Daarnaast is er een trombonesectie, een trompetsectie en een ritmesectie met gitaar, bas, piano en drums. 

Bruce is naast een bevlogen muzikant (bugel, trompet) een zeer ervaren Bigband leider die de juiste arrangementen weet te selecteren uit het enorme aanbod. De lat ligt daarbij hoog. Na een aantal jaren een Bigband te hebben geleid in andere plaatsen, voelt Bruce zich in Ankeveen helemaal thuis. “Mijn hart ligt nu eenmaal bij Bigband muziek, maar ook bij Ankeveen,” zei de Amerikaanse Bruce bij de oprichting van de Big Bad Bruce Band. 

Bron en meer informatie
Website / Facebook / YouTube