Nationale Muziekloterij

“Wat de Grote Clubactie is voor sportverenigingen is de Nationale Muziekloterij voor muziekverenigingen.”


De Nationale Muziekloterij is een nieuw initiatief om muziekverenigingen een beter toekomstperspectief te bieden. Door deel te nemen aan deze goede doelen loterij genereer je op duurzame wijze extra inkomsten voor jouw muziekvereniging. Jouw muziekvereniging ontvangt namelijk 50% van de maandelijkse opbrengst van de lotenverkoop!


Vraag vrienden en familie om een lot af te nemen, besteed er aandacht aan tijdens optredens en/of evenementen. Als alle leden en vrijwilligers tien loten verkopen zorgt dat al voor een geweldig extra stukje duurzaam inkomen! Spelen er tijdens een trekking 50 loten voor jullie mee? Dan verdien je tijdens die trekking zo al € 125!

 

Wij als organisatie doen er alles aan om jullie zoveel mogelijk loten te laten verkopen! We sturen regelmatig input die je kunt delen op je social media kanalen, verzorgen drukbestanden om gepersonaliseerde flyers te maken en ga zo maar door. De lijnen zijn kort en we staan altijd klaar om jullie een stap verder te helpen. Je krijgt dus ondersteuning met promotie! 

Belangstelling? Kijk hier welke stappen je kunt ondernemen om mee te doen!


Bron en meer informatie
Website / Facebook / YouTube

Promoclip