Think BIG-band

Deze voltallige big band heeft een rijk verleden. De oorsprong van de big band dateert al van de vorige eeuw, maar dan onder de naam ‘Triple E’. Met o.a. twee tournees door Engeland en vele optredens door heel Nederland werd al snel een reputatie gevestigd.

De 20 muzikanten van de Think BIG-band! vormen samen een dynamisch koppel wat menig feest of festival in de overdrive zet. De mix van getalenteerde, bevlogen amateurs met (semi) professionals zorgt voor een band die staat als een huis met een aantal goede solisten in elke sectie. De muzikanten van de band verdienen ook hun sporen in andere goede big bands, zoals de befaamde ‘Jan Molenaar big band’ en de hippe ‘Amsterdam Funk Orchestra’. Naast ervaren muzikanten vindt ook de jonge, nieuwe generatie aansluiting in de band. 


Met een breed, aanspreekbaar repertoire wordt niet alleen de hardcore jazz fan bediend. Iedereen die van muziek en dance houdt zal door de Think BIG-band! geïnspireerd raken. 

The Think BIG-band! staat onder leiding van muzikale duizendpoot René Breetveld.


De Think BIG-Band! repeteert iedere 1e zondagavond van de maand van 19:30-22:00 uur in theaterzaal Koningsduin van cultureel centrum Geesterhage in Castricum.

Bron en meer informatie
Website / Facebook / YouTube