Amsterdam Funk Orchestra

De grootste funkband van Nederland werd opgericht in 2014 door Efraïm Trujillo (musical director) en Matthijs Klinkert (alt saxofoon) en is inmiddels de snelst rijzende ster in de clubs, zowel in het jazz- als het popcircuit.

De band speelt vol overgave klassieke funk en afrofunk, speciaal geschreven en gearrangeerde voor deze band door Efraïm Trujillo. De band kent haar klassiekers en speelt natuurlijk ook stukken van o.a. Fela Kuti. De grote ritmesectie met dubbel uitgevoerde percussie maakt Amsterdam Funk Orchestra een band waarbij je niet kunt blijven zitten! 

Optredens met saxofonist Benjamin Herman, zanger Steffen Morrison, zangeres Denise Jannah en gitarist Anton Goudsmit en vestigen de naam en live reputatie van de band. In 2017 is de eerste CD uitgekomen, getiteld PURE FICTION met eigen composities van Efraïm Trujillo. Opnames voor de tweede CD staan gepland voor 2020.

Amsterdam Funk Orchestra is een spectaculaire, feestelijke en vooral ook dansbare band, die elk festival op zijn kop zet!

Bron en meer informatie
Website / Facebook / Video'sYouTube