2swing4u

2swing4u is een swingende bigband uit Breda en omgeving. De bezetting omvat zang, saxen (alt, tenor, bariton), trombones, trompetten, toetsen, drums, basgitaar en gitaar. Overigens zijn wij ook beschikbaar als 10-persoons combo voor kleinere gelegenheden. 

wing4u is een bigband die nadrukkelijk heeft gekozen voor herkenbaar repertoire met showelement en veel energie en plezier. Dat betekent veel pop, rock, funk (ok, en een vleugje jazz). In tegenstelling tot veel andere bigbands gaat het ons dus nadrukkelijk om de amusementswaarde. Wij zijn pas gelukkig als ons publiek uit zijn dak gaat! 

Daardoor is 2swing4u geliefd op vele locaties en hebben we al bij veel optredens de boel op zijn kop gezet! Van pretparken tot braderieen, van bruiloften en bedrijfsfeesten tot festivals. We kunnen ons repertoire daarbij aanpassen aan de gelegenheid en desnoods avondvullend spelen. We hanteren daarbij aantrekkelijke tarieven en hebben een eigen geluidsinstallatie tot ongeveer 500 personen. 

Dankzij onze zanger en zangeres hebben we een heerlijke sound en de combinatie met veel dansbare nummers maakt dat de zaal zo op zijn kop staat! 

Zo worden nummers gespeeld van o.a. Earth Wind & Fire, Robbie Williams, Gloria Estefan, Brian Setzer en Stevie Wonder, maar ook Frank Sinatra staat indien gewenst op het programma! 

Door het enthousiasme van de band is deze amateurformatie inmiddels goed op elkaar ingespeeld en gezegend met een prima sound. De band staat onder leiding van Jurgen van Nijnatten, die zijn sporen in de muziekwereld, o.a. als trompettist bij Guus Meeuwis en diverse militaire orkesten, ruimschoots heeft verdiend. 

Bron en meer informatie
Website / Facebook/ YouTube