Bigband Bigtime

Big Band Big Time werd opgericht in 2003 vanuit een initiatief van de Muziekschool Zuid-Groningen en de Ter Apeler Harmonie. Een prachtig begin met
enthousiaste, veelal jeugdige, muzikanten en inspirerende en gedreven bestuurders. Er werd samenwerking gezocht en gevonden met verschillende muzikale partners en vanuit deze basis groeiden Big Time, en de opleidingsband Small Time, uit tot een big band die anno 2015 bijna uit zijn voegen barst van de energie en het speelplezier!

De repetities (onder leiding van dirigent Toine Weterings) zijn 1 keer per 3 weken op zondag. Plaats: in de RSG in Ter Apel. Big Time telt 17 muzikanten. Vrijwel alle instrumenten zijn welkom. De muziek die gespeeld wordt is zeer afwisselend, van jazz, pop, funk, big band tot latin music. 

Elk jaar worden er diverse optredens verzorgd waarbij enthousiasme, verrassende solisten en zeer gevarieerde muziek voorop staan. Big Time gooide hoge ogen tijdens het vooraanstaande Grolsch International Jazz Festival Enschede. Maar ook kleinschalige optredens zijn altijd succesvol en feestelijk. U kunt Big Band Big Time boeken voor een optreden. U bent dan verzekerd van een swingend optreden met talentvolle muzikanten en vocalisten!

 

Bron en meer informatie
Website
  / Facebook