Advocats Big Band

De Advocats Big Band, oorspronkelijk samengesteld in 1991 door een groep jonge advocaten om op te treden tijdens een geldinzamelingsactie in Toronto, omvat veel professionele topmuzikanten en muziekpedagogen wier collectieve ervaring varieert van studio-, theater-, film- en televisiewerk tot groot symfonieorkest, nachtclub en kamermuziek. 

The Advocats hebben op veel locaties in Toronto gespeeld: The Old Mill, The Rex Hotel, het Beaches International Jazz Festival, Eat to the Beat, de Silver Ball, de Sunday Concert Series in het Scarborough Civic Centre en de Sunday Serenades op Mel Lastman Square , om er een paar te noemen. Al 16 jaar treden we elke eerste maandag van de maand op, oorspronkelijk in de Chick'n'deli (Seven44 Restaurant & Lounge), en de laatste jaren in The Duke Live.

Ons repertoire omvat bigbandklassiekers gespeeld door Count Basie, Duke Ellington, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra en muziek van moderne talenten als Michael Bublé, de New York Voices en Norah Jones. Geloof ons, de lijst gaat maar door!

Bron en meer informatie
Website / Facebook / YouTube