Doel & Verantwoording

Doel

De website heeft als doel om als landelijk informatie-platform liefhebbers van bigbands en hun muziek informatie te geven over de vele aspecten ervan.


Je vindt er volop informatie over het fenomeen bigbands, bigbands in Nederland en internationaal en over andere interessante onderwerpen. En onder "Kennisbank" is er volop informatie met tips op het gebied van communicatie/marketing, om zo in de belangstelling en zichtbaar te blijven, én over verdienmodellen om tot (nieuwe) inkomsten te komen. Ook wordt over andere zaken aandacht geschonken.

Verantwoording

Deze website is ontwikkeld vanuit liefhebberij, hobby en passie voor bigbands en hun muziek en zonder winstoogmerk.  
Met de ontwikkeling ervan gaan wij zo zorgvuldig mogelijk om met onze redactie, foto's en illustraties en maken we hierbij gebruik van zowel eigen als die wij op het internet vinden zoals op "openbare bronnen" waaronder bv. Wikipedia, Pixabay en YouTube. En natuurlijk noemen we onze bronnen als deze ons bekend zijn waarbij we onze uiterste best doen deze te achterhalen. Mocht je onverhoopt bezwaar hebben tegen overname van teksten en/of foto's/illustraties en/of aanpassingen wensen, laat ons dat dan beslist weten. Wij zullen dan meteen na overleg met jou in actie komen. Bron "hoofdfoto": Indigo Bigband Nieuwegein.
NB. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites.